ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός του Γκαρντίνι

Καθώς η σεζόν 2023-24 έκλεισε με τον Ολυμπιακό να κάνει το νταμπλ, το λογικό ήταν να γίνουν μικρές αλλαγές. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Όμως η πραγματικότητα είναι μία. Δηλαδή πώς οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας έκαναν αυτό που έπρεπε. Αν και υπάρχει η αλλαγή στον πάγκο, με τον 58χρονο Ιταλό προπονητή να αντικαθιστά τον Ντανιέλ Καστελάνι. Ωστόσο μέσα στο τάραφλεξ ο κορμός της ομάδας παρέμεινε ο ίδιος. Παρ όλα αυτά υπάρχει μια σημαντική αλλαγή στο ρόστερ. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός του Γκαρντίνι.

Ο νέος Ολυμπιακός του Γκαρντίνι

Αν και ακόμα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις, με εξαίρεση τον Αντρέα Γκαρντίνι… Όμως ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει». Για την ακρίβεια έχει σχεδόν ολοκληρωθεί! Μιας και απομένει μια ακόμα κίνηση. Ειδικότερα, αυτή αφορά τον ξένο κεντρικό που θα αποκτηθεί κυρίως για την Ευρώπη. Επιπρόσθετα, το θέμα του Γκουσταβάο ακόμα δεν έχει τελειώσει. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Άρα να αποκτήσει ο Θρύλος άλλον ξένο κεντρικό ή και να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ του.

Επιπλέον, οι αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας είναι μέχρι τώρα τέσσερις. Καταρχάς, η αλλαγή στον δεύτερο πασαρόδο. Μιας και ο Κομητούδης αποχώρησε, με τον Ματέο Χασμπάλα να επιστρέψει μετά το πέρασμά του από την Κηφισιά. Επιπρόσθετα, ο Καναδός ακραίος Γκόρντον Πέριν πήρε τη θέση του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο στο ρόστερ. Ακόμα, στη θέση του Βαϊόπουλου που αποχώρησε, επέστρεψε ο Νίκος Παπαγγελόπουλος. Πέρα από αυτά, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ο νέος, δεύτερος λίμπερο στη θέση του Καρασαββίδη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός του Γκαρντίνι.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού της σεζόν 2024-25

  • Πασαδόροι: Ντράγκαν Τράβιτσα, Ματέο Χασμπάλα
  • Διαγώνιοι: Τόντσεκ Στερν, Νίκος Ζουπάνης
  • Ακραίοι: Τζον Γκόρντον Πέριν, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Σπύρος Χανδρινός
  • Κεντρικοί: Άλεν Παγένκ, Δημήτρης Τζούριτς, Νίκος Παπαγγελόπουλος
  • Λίμπερο: Δημήτρης Τζιάβρας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button