ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα με Οτζίτζα

Πολύς λόγος  γίνεται για το μέλλον του Οτζίτζα Οφόε και το αν θα φύγει ή όχι από τον Ολυμπιακό. Ενας παίκτης που όπως και να το δει κανείς είναι κομβικός για τους Πειραιώτες.

Το δεδόμενο είναι ότι ο Βέλγος είναι αρκετά προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό. Ενας λόγος είναι το ότι έφυγε ο Χάσι που ουσιαστικά ήταν και αυτός που τον έφερε στην Ελλάδα, συν την κλοπή στο σπίτι του ,συν  ότι κάπου και ο ίδιος άρχισε να μπερδεύεται με τις συνεχείς αλλαγές θέσεων στην 11άδα.

Οπως και να το δει κανείς, ο Οτζίτζα από τον Οκτώβρη και έπειτα δεν ήταν ο παίκτης που φαινόταν να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, όπως στην αρχή.  Σταδιακά, άρχισαν να έρχονται και προτάσεις, κυρίως από την Πορτογαλία ,με Σπόρτιγκ και Πόρτο.

Στον Ολυμπιακό στηρίζουν πολλά πάνω στον Βέλγο,  ο ίδιος τηρεί μία στάση αναμονής και περιμένει τις εξελίξεις , οι προτάσσεις υπάρχουν, αλλά ειδικά της Πόρτο δενβ είναι αυτή που πιθανότατα θα ήθελε ο σύλλογος. Και εννοείται πως αν βγεί στο σφυρί ο Οτζίτζα αυτό δεν  θα είναι για λίγα χρήματα. Επίσης,μην ξεχνάμε ότι  η Λέγκια, πρώην ομάδα του Οτζίτζα  έχει το 20% από πιθανή μεταγραφή του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button