ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παραδοσιακά προκλητικοί, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν “τσίμπησε”!

Τι να γίνει. Υπάρχει και η ήττα. Κι όταν δεν την δέχεσαι, κι όταν “τσούζει” που χάνεις ένα πρωτάθλημα ενώ ήσουν μπροστά στη σειρά με 2-0 και απλά δεν μπορείς να το “χωνέψεις” ότι ο άλλος ήταν κλάσεις ανώτερος σου και σου το πήρε πέρα για πέρα τίμια και καθαρά, τι απομένει; Φυσικά η πρόκληση και το θέατρο!

Πρωταγωνιστής του… θιάσου ήταν ο Βαμβακάς της ΑΕΚ, ο οποίος ΄με ελάχιστα δευτερόλεπτα να απομένουν και τον Ολυμπιακό να έχει επί της οιυσίας κατακτήσει τον τίτλο (προηγούμενος με 24-22), είπε να κάνει τον (τζάμπα) μάγκα! Αρχίζοντας να χτυπάει και να σπρώχνει όποιον ερυθρόλευκο παίκτη έβρισκε μπροστά του και με ξεκάθαρο στόχο να βάλει “φωτιά” στο παιχνίδι και να προκαλέσει και τον κόσμο. Θέλοντας ουσιαστικά να προκαλέσει τί; Τι διακοπή; Τα επεισόδια; Προβοκάτσια ξεκάθαρη.

Αλλά έλα όμως που ο κόσμος του Θρύλου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτούς της ΑΕΚ και δεν “τσίμπησε” από τις “πονεμένες” προκλήσεις σε μία ύστατη προσπάθεια να… σώσει ότι μπορούσε η ΑΕΚ!!! Δε το γλύτωσε και τελικά και έγινε ρεζίλι

Τι να γίνει. Προσπάθησε ο Βαμβακάς αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να αποβληθεί από το ματς για τα δευτερόλεπτα που υπολείπονταν!

Γνωστή πατέντα όταν η ήττα είναι… βαριά και ασήκωτη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button