ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μην αδικήσετε τους εαυτούς σας ξανά!!

Είναι ίσως,το πιο παράξενο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων ,αυτό που ξεκινάει σε λίγες ώρες στο Καραϊσκάκη. 

Με τον Ολυμπιακό να μην βρίσκεται, φαινομενικά, στην καλύτερη του κατάσταση και τον Παναθηναϊκό, των πολλών προβλημάτων να είναι ένα τεράστιο αουτσάιντερ σε ένα Καραϊσκάκη που θα είναι άδειο, ελέω τιμωρίας.

Οπως πάντως, πάει να δημιουργηθεί η κατάσταση με τα δικαστικά θέματα, ο Ολυμπιακός μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος και πρέπει αυτό το ματς να το κερδίσει όπωσδήποτε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, όπως είναι τα πράγματα και αν γίνει αυτό ,τότε αλλάζουν οι καταστάσεις.

Ο Πρωταθλητής έχει την ποιότητα, έχει τους παίκτες, πρέπει να βρει και το μομέντουμ για να πάρει τη νίκη, και επιτέλους να δούμε και λίγο μπάλα ρε αδερφέ που μας έχει λείψει, αλλά και ένα Ολυμπιακό που θα πάρει ένα ντέρμπι ,καθώς το τελευταίο ήταν με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Γενικά, τα ντέρμπι δεν τους πάνε τους Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια και αυτό, όχι πρέπει, αλλά επιβάλλεται να αλλάξει.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Γκαρθία ,αλλά και ο Καταλανός είναι να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους, να παίξουν τη μπάλα που ξέρουν  και να κάνουν αυτό που πρέπει. Αυτό που τους είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να κάνουν δηλαδή τη δουλειά τους ,να παίξουν τη μπάλα τους και να ευχαριστήσουν τον κόσμο.

Το γήπεδο θα είναι άδειο, αλλά 5.000.000 “ερυθρόλευκες” ψυχές και τα αδέρφια ,απο κει ψηλά που έφυγαν θέλουν ένα και μόνο πράγμα ..Τη νίκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button