ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεσημεριανός περίπατος στο Λαιμό

Δείχνοντας την ποιότητα του και βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα σημεία ο Ολυμπιακός  ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην Βουλιαγμένη καθώς  επικράτησε με 4-12  στο κατάμεστο κολυμβητήριο του Λαιμού.

O  αγώνας στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ξεκίνησε δυνατά με την Βουλιαγμένη να καταφέρνει και να ανοίγει πρώτη το σκορ ύστερα από το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάσιτς.  Ο Ολυμπιακός απάντησε γρήγορα, με δυο συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις σε παίκτη παραπάνω ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μουρίκη ενώ στην συνέχεια ο Αργυρόπουλος έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1.  Στο τέλος της πρώτης περιόδου ο Αργυρόπουλος κάνει το σουτ από το κέντρο της πισίνας η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι του Κουρούβανη και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3 με το φινάλε της πρώτης περιόδου.

Στην συνέχεια ο Νικολαιδης κερδίζει την ποινή και σκοράρει ανεβάζοντας την διαφορά υπέρ των «ερυθρόλευκων» στα τρία τέρματα κάνοντας το 1-4. Στην συνέχεια ο Αφρουδάκης πήρε την ποινή και ο Μπούχα στον παραπάνω μείωσε σε 2-4.

Στο 3:21 ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης απέκρουσε το σουτ ωστόσο δόθηκε πέναλτι στον Κακαρη ο Γενηδουνιάς το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-5.  Ενώ λίγο αργότερα με ένα εκπληκτικό τέρμα από την περιφέρεια έκανε το 2-6 κάτι με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, και ο Μπούσλιε διεύρυνε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα του Ολυμπιακού  διαμορφώνοντας το 7-2 ενώ ο  Νικολαϊδης, με πολύ ωραίο γυριστό, από τη θέση του φουνταριστού, έγραψε το 8-2 στο 2:29, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο όλα είχαν πλέον κριθεί o Mπούχα μείωσε σε 3-8  ενώ ο Αλέξανδρος Γούνας με άπιαστο σουτ έκανε το 3-9. Η Βουλιαγμένη συνέχισε να πιέζει και ο Σολανάκης στην κόντρας έκανε το 4-9 με τον Γενηδουνιά να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό τέρμα για το 4-10 ενώ ο Γούνας με δεύτερο 5μετρο έκανε το 4-11. Το τελικό 4-12 διαμορφώθηκε από τον Χαλυβόπουλο όταν σε νεκρό χρόνο εκτέλεσε το πέναλτι που δόθηκε.

Έτσι οι Πειραιώτες  συνέχισαν την νικηφόρα πορεία τους και πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 0-2, 2-4

Βουλιαγμένη: Μπούχα 2, Μπάσιτς, Σολανάκης

Ολυμπιακός: Μουρίκης, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης 2, Γούνας 2, Γεννηδουνιάς 3, Μπούσλιε, Χαλυβόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button