ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Δύο χρυσά κι ένα χάλκινο ο Παγιαύλας

Εκπληκτική ήταν η παρουσία του αθλητή του Ολυμπιακού στο διεθνές μίτινγκ της Φλωρεντίας.

 

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ισίδωρου Παγιαύλα στο «23rd Firenze International Meeting»  που διεξήχθη στη Φλωρεντία.

Η διοργάνωση αυτή διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο διεθνές μίτινγκ της Ιταλίας, στην κατηγορία Masters. Συμμετείχαν συνολικά 479 κολυμβητές από 15 χώρες και συγκεκριμένα από Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, Ουγγαρία, Τουρκία, Ουκρανία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Βουλγαρία και άλλες.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια (200μ. πεταλούδα και 200μ. μικτή ατομική) και  1 χάλκινο (200μ. πρόσθιο), αναδεικνύοντας την ποιότητα που ξεχειλίζει σε όλα τα τμήματα του Θρύλου!

Παγιαύλας: «Μια… σούπερ σεζόν»

Με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό του ο κολυμβητής του Ολυμπιακού εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την σπουδαία του επιτυχία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα την σεζόν στο διεθνές μίτινγκ της Φλωρεντίας. Είναι μια ωραία διοργάνωση που μαζεύει πάντα δυνατούς Ιταλούς κολυμβητές αλλά και πολλούς ξένους. Το πρόγραμμά μου ήταν πολύ δύσκολο, έπρεπε να κάνω 3 200άρια στην ίδια αγωνιστική και με μικρό διάλειμμα μεταξύ τους. Μου βγήκε πολύ καλό το πρόσθιο που ήταν πρώτο αγώνισμα και το πιο ανταγωνιστικό και έκανα νέο ατομικό ρεκόρ. Στις επόμενες κούρσες ήμουν πιο συντηρητικός αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήταν μια γεμάτη χρονιά με επιτυχίες και πολύ καλές επιδόσεις σε Κύπρο, Ιρλανδία, Ιταλία και με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε στο ΟΑΚΑ.

Μπορούμε να μιλάμε για σούπερ σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τον προπονητή μου Αλέξανδρο Κόκκινο που με κάνει συνεχώς καλύτερο και τον Ολυμπιακό που στηρίζει τους μάστερς ισάξια με την ΟΠΕΝ, και γι αυτό έχουμε τόσες πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αποφάσισα με την σύμφωνη γνώμη προπονητή και συλλόγου να μην λάβω μέρος στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης ώστε να επανέλθω πιο δυνατός και φρέσκος την επόμενη σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button