ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ»

romain-alessandrini-marseille-636x395

Στο γεγονός ότι ανήκει στον σύλλογο της Μασσαλίας αναφέρθηκε ο Ρομέν Αλεσαντρινί, ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

«Σφήνα»  για την διεκδίκηση  του Ρομέν Αλεσαντρινί φέρεται να …μπήκε τις προηγούμενες ημέρες η Λάτσιο, ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μάλλον με τη …όρεξη θα μείνει η ομάδα της Ρώμης.

Ο διεθνής Γάλλος εξτρέμ της Μαρσέιγ, ο οποίος έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με δηλώσεις του το …ξέκοψε στους «Λατσιάλι» τονίζοντας ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Μασσαλίας και ότι έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο του Championnat:

«Δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την ομάδα. Θέλω να δείξω ένα διαφορετικό πρόσωπο και όχι αυτό των δύο περασμένων ετών. Τα έδωσα όλα, αλλά πληγώθηκα. Όλα μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα», αρκέστηκε να τονίζει ο Ρομέν Αλεσαντρινί.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ιστοσελίδας, αναδημοσιεύονται οι δηλώσεις του μάνατζερ του 27χρονου βιρτουόζου Γάλλου εξτρέμ Ιβάν λε Μέε, ο οποίος είχε σημειώσει ότι η προσφορά του Ολυμπιακού υπολειπόνταν αρκετά από τα χρήματα που αξίωνε η Μαρσέιγ για την παραχώρησή του

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button