ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης σε παίκτες:” Πειθαρχία και σκληρή δουλειά”

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε  στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ,εν όψει της νέας σεζόν αλλά και για να παρουσιάσει  στους ποδοσφαιριστές το νέο προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις ,ο κος Μαρινάκης μπήκε κατευθείαν στο ζουμί ,κάνοντας λόγο για τους στόχους της ομάδας αλλά και για την πειθαρχία που θα πρέπει να διέπει το  ποδοσφαιρικό  τμήμα,τονίζοντας ότι δεν θα επαναληφθούν λάθη του  παρελθόντος..

“Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button