ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!

Την παραμικρή λεπτομέρεια προσέχει στις προπονήσεις ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία.

 

Κάθε ημέρα που περνάει είναι … ιδιαίτερη για τον Όσκαρ Γκαρθία

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού «ξεψαχνίζει» το υπάρχον ρόστερ και προσπαθεί παράλληλα να εμφυσήσει στους νέους του ποδοσφαιριστές την δική του επιθετική φιλοσοφία προσπαθώντας να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά

Ένα από τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τον Καταλανό προπονητή, είναι ότι είναι τελειομανής και προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το διάστημα που διανύουμε είναι το πλέον καθοριστικό για τον ίδιο και την ομάδα και φροντίζει μέσα από τις προπονήσεις να προσθέτει τα στοιχεία, που ο ίδιος επιθυμεί, ώστε ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος την ώρα των συνεχόμενων ντέρμπι!

Ένα από τα γνωρίσματα του Όσκαρ Γκαρθία, είναι ότι δουλεύει πάρα πολύ στη τακιτκή, επιδιώκοντας την διαρκή βελτίωση τόσο του κάθε παίκτη ξεχωριστά όσο πολύ περισσότερο συνολικά της ομάδας.
Η κάλυψη των χώρων, η εύρεση αυτοματισμών, το αδιάκοπο πρέσινγκ, αποτελούν συνισταμένες τις οποίες επιθυμεί να τις εφαρμόισει στον επιθυμητό βαθμό το συντομότερο δυνατόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου συζητάει με τους ποδοσφαιριστές του ό,τι θεωρεί ο ίδιος ότι χρειάζεται άμεση διόρθωση και πολύ περισσότερο τους αναλύει τις σκέψεις και τα δικά του «θέλω», περιμένοντας να εφαρμοστούν στον αγωνιστικό χώρο.

Με την γλυκιά προσδοκία η ομάδα να παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι διαρκώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button