ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Γυμνός» και στον πάγκο!

1505344-1

Τεράστιες είναι οι ευθύνες που βαραίνουν τον Βίκτορ Σάντσεθ για τον άδοξο αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος ήταν η εικόνα αποσύνθεσης που παρουσίασε ο Ολυμπιακός ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ παιχνίδια κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Η …ερασιτεχνική αντιμετώπιση στον τρόπο διαχείρισης του ρόστεραλλα΄ακι η φανερή έλελιψη πλάνου και πνευματικής περοετοιμασίας που εμφάνισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ βαραίνου αποκλεισιτκά τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός φάνηκε τραγικά λίγος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ελάχιστος, για να είμαστεπιο ακριβείς.

Χωρίς εναλλακτικό σχέδιο, ξεκάθαρο πλάνο με παίκτες σε λάθος θέσεις, αλλά και μία σειρά από λάθος χειρισμούς (σ.σ. αναίτιος απκλεισμός Καμπιάσο στο πρώτο ματς, ο Πάρντο δεν έπαιξε ούτε …λεπτό, χρησιμοποίηση Φορτούνη στο αριστερό άκρο….) αλλάκαι με έλλειψη ψυχολογίας ο Ισπανός προπονητής δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να μεταδώσει το πνεύμα του νικητή στους παίκτες του. Με άμεση συνέπεια να λυγίσει πρωτα αυτός ακι εν συνεχεία οι π[αίκτες του που παρουσίασαν μία άκρως απογοητευτική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο…  Εικόνα, που πηγαίνει πίσω τον Ολυμπιακό πολά – πολλά χρόνια.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση του πρωταθλητισμού.. Και μοιραία βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα… Διότι, πολύ απλά, σαφέστατα αυτός ε΄χει το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης του ντροπιαστικού αποκλεισμού . Σε κάθε περίπτωση…

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button