ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βροντερό» παρών από τον Μάρτινς!

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πορτογάλο μέσο του Ολυμπιακού απέναντι στον Πλατανιά, ο οποίος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά από διάστημα έξι μηνών. 

 

 

Πολλαπλά ήταν τα κέρδη που προέκυψαν για τον Ολυμαπικό από τη αναμέτρηση των Περιβολίων απέναντις τον Πλατανιά

Ένα από αυτά αφορούσε την εκπληκτική εμφάνιση του Αντρέ Μάρτινς

Ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολλούς μήνες στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας αποτέλεσε την ήρεμη δύναμη στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και με την συνολική του παρουσία υπενθύμισε σε όλους ότι μπορούν να ποντάρουν στις απεριόριστες δυνατότητές του. Ο Όσκαρ Γκαρθία έβγαλε τον 28χρονο χαφ από την … ναφθαλίνη προσφέροντάς του φανέλα βασικού απέναντι στην ομάδα των Χανίων και ο Πορτογάλος τον δικαίωσε.

Σε ρόλο «καθαρόαιμου οκταριού» μπροστά από τον Αλεξί Ρομαό  συνεισέφερε τα μέγιστα στην οργάνωση του παιχνιδιού. Από τα δικά του πόδια πέρασαν πολλές όμορφες συνεργασίες των παικτών του Ολυμπιακού και πληθώρα φάσεων. Με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις έχοντας την μπάλα  κάτω.

 

Στα 66 λεπτά που αγωνίστηκε (σ.σ. στην συνέχεια παραχώρησε την θέση του στον Γκιγιόμ Ζιλέ) ο Μάρτινς θύμισε πολύ έντονα τον παίκτη – ηγέτη, του εκπληκτικού δικού του πρώτου εξαμήνου της περασμένης σεζόν. Τότε, που μαζί με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς συνέθεταν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην μεσαία γραμμή και είχε πολύ καθοριστικό ρόλο στους θριάμβους επί των ΑΕΚ (3-0), Παναθηναϊκού (3-0) και ΠΑΟΚ (2-1), που άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο προς την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button