ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αγχωτική νίκη για την Κ -19

Αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι θα περίμενε κανείς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα Κ19 της  Super League.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα όμως δεν μπορούσε να βρει δίχτυα. Στο 70′ ο Μαρίνος όμως βρήκε τις λύσεις κέρδισε την αντίπαλη άμυνα και έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Αστέρας πίεζε όσο μπορούσε προκειμένου να έρθει ισοφάριση την οποία και πέτυχε όταν ο τερματοφύλακας Καραργύρης έκανε λάθος υπολογισμό χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στον Τερεζίου προ κενής εστίας να κάνει το 1-1.

Οι ερυθρόλευκοι  πίεσαν  αρκετά προκειμένου να πετύχουν το γκολ της νίκης το οποίο όμως ήρθε ένα λεπτό πριν το φινάλε  όταν ο Κωστανάσιος με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ολυμπιακός (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης (77′ Κατσούκης), Νεοφυτίδης (62′ Τσερκώνης), Ξενιτίδης, Φέκκας (71′ Μπουλάρι), Κωστανάσιος, Μαρίνος, Βοΐλης.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Κάρδαρης, Κουμάντεϊ, Μιχελής, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπόνιος, Ζορμπάς, Μπλάτσος, Τανουσάι, Τερεζίου (85′ Αντεμάι).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button