ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Κωστούλας-το ψαλίδι -και η επόμενη μέρα[video]

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας  μίλησε στους εκπροσώπους του  τύπου  κατά την άφιξη των Πρωταθλητών    Ευρώπης και αναφέρθηκε  στην επιτυχία της ομάδας αλλά και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά :

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Κωστούλα:

Για τα πρώτα του συναισθήματα μετά τον άθλο: “Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι όνειρο, είναι κάτι μαγικό. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που το καταφέραμε ως οικογένεια. Το κάνει πιο ξεχωριστό που ήμουν με τον αδερφό μου και θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή”

Για το εάν περίμενε την εκπληκτική απόδοση του Ολυμπιακού στον τελικό: “Περίμενα αυτή την εικόνα, μπήκαμε δυναμικά από την αρχή του ματς και ήμασταν σίγουροι. Αυτό άρμοζε σε μία τέτοια εικόνα, ένα 3-0 ήταν το ιδανικό . Είχαμε πλάνο, κυνηγούσαμε το γκολ, πιέζαμε συνέχεια”

Για το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί τους πήρε τηλέφωνο μετά την κατάκτηση: “Μας έδωσε μεγαλύτερη χαρά που μας πήρε ο Ελ Αραμπί. Μας έστειλε μήνυμα όλη η πρώτη ομάδα πριν το παιχνίδι και μας εμψύχωσε”.

Για την τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα και το Διηπειρωτικό στο “Μαρακανά”: “Μακάρι να πάρω ευρωπαϊκό τρόπαιο και με την πρώτη ομάδα. Το “Μαρακανά” είναι μαγικό γήπεδο”.

Για το γκολ του Μπακούλα: “Σκέφτηκα να κάνω εγώ στην αρχή το ψαλιδάκι, είδα τον Θεοφάνη να πετάγεται και απόλαυσα το μαγικό γκολ”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button