ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έτοιμος για το ντεμπούτο του!

Πανέτοιμος να τεθεί στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

 

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τον χρόνο για την πρ΄τη επίσημη εμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο 26χρονος νεοαποκτηθείς Ιρανός επιθετικός,  από την Παρασκευή όπου υπέγραψε το συμβόλαιο που θα τον «δένει» με τους πρωταθλητές Ελλάδας, έχει ενσωματωθεί κανονικότατα στον ρυθμό προπονήσεων της νέας του ομάδας και βρίσκεται σε τέλεια αγωνιστική  κατάσταση, κάτι το οποίο το είχαν αντιληφθεί άπαντες από τα κατορθώματά του με την φανέλα του Πανιωνίου.

Μάλιστα, όπως τονίζετια, ο Ανσαριφάρντ, το πιθανότερο σενάριο, είναι να επιλεγεί στην αποσοτλή, που θα  ανακοινώσει ο Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, με την οποία και ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τις ανάγκες της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική της Super League.

Από την πλευρά του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αδημονεί για τη στιγμή, όου θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» και φέρεται πιο αποφασισμένος από ποτέ να ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και μίας ικανοποιητικής παρουσίας στη συνέχεια του Europa League.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button