ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ζωγράφισαν» οι Παλαίμαχοι του Θρύλου

Μία ακόμη παράσταση υψηλού ποδοσφαιρικού θεάματος παρουσίασαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν με 8-5 των παλαιμάχων του Χαϊδαρίου σε φιλικό παιχνίδι
.Με αμείωτη ένταση συνεχίζετια η κοινωνική δράση των βετεράρων άσων του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν σε φιλικό παιχνίδι της αντίστοιχης ομάδας του Χαϊδαρίου με 8-5 στο «Τ. Χατραλαμπίδης».

Οι παλιές δόξες του Θρύλου πρόσφεραν γκολ και θέαμα στον κόσμο που τους παρακολούθησε, οι οποίοι έφυγαν αδιαμφισβήτητα γεμάτοι από το ποδόσφαιρο που είδαν.

Σκόραραν οι: Λουτσιάνο (3 γκολ), Καλογερόπουλος (2 γκολ), Παχατουρίδης, Καλύκας, Σιδέρης. Πριν την έναρξη του αγώνα απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου των Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας. Τιμήθηκε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με κύπελλο που παρέλαβε ο Πρόεδρος του, Γιώργος Δαρίβας, από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο, και τον Πρόεδρο των βετεράνων του Χαϊδαρίου, Θεόδωρο Αποστολόπουλο. Ιδιαίτερη τιμητική διάκριση έγινε στον Πέτρο Καραβίτη που τίμησε τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Με την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού αγωνίσθηκαν οι: Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Αρζένης, Κοκολάκης, Καλύβας, Καρασαββίδης, Παχατουρίδης, Λουτσιάνο, Βαϊτσης, Ασπρογέρακας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Καλογερόπουλος, Καλύκας, Χρ. Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Κουμαριάς, Ρούσσος, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Σάννης, Γαϊτανάρος, Μαντάζης, Παναούσης, Βασιλειάδης, Γ. Γκαβέζος, Βέλλιος, Κ.Καλτσάς. Στην αποστολή ήταν οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Σ. Γκαβέζος, Καραβίτης, Γεωργουδάκης, Πολίτης, Λεβαντής, Δαμιανίδης, Κασελίμης και Σταμάτης. Φροντιστές ήταν οι Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου και φυσιοθεραπευτής ο Τόλης Κρεούζος.

Με την ομάδα των βετεράνων του Χαϊδαρίου αγωνίσθηκαν οι: Χατζηδάκης, Δαμαλίδης, Μπινέκος, Μητσάκης, Μηλιώνης, Πορφύρης, Δρόσος, Αποστολόπουλος, Μπάρκογλου, Διαμαντής, Σαχαρόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Λαγός, Γιαννάκης, Τζούρος, Βουρλούμης, Χίου, Γιαννακόπουλος, Κιούρκος Γιώργος, Κιούρκος Χρήστος, Σιάκουλης, Τζανακάκης, Σίνης.

Ακολουθούν οι αγώνες στο Μεσολόγγι τη Δευτέρα (13/05) καθώς και στο Μάτι Αττικής το Σάββατο (18/5).

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close