ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό ζήτησε ο Σάββας από τον Μάρκο!

Το εγκώμιο του Μάρκο Μάριν έπλεξε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερου παίκτη της 15ης αγωνιστικής στον αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό ενώ του ζήτησε και κάτι ενόψει του αγώνα προκειμένου να τον ξεσηκώσει όπως χαρακτηριστικά είπε!

Αναλυτικά:

«Ο Μάριν είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει να αποδείξει κάτι, γιατί ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Περιμένω πάρα πολλά από τον Μάριν από εδώ και μπρος. Δηλαδή, έχει τη δυνατότητα. Όπως λένε, μπορεί να κάνει «παπάδες» μέσα στο γήπεδο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

«Το βλέπω ότι έχει αρχίσει να αγαπάει τη φανέλα του Ολυμπιακού σαν και εμάς τους παλιούς. Παίζει για τον Ολυμπιακό. Και περιμένω πάρα πολλά πράγματα από τον Μάριν γιατί πραγματικά είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Και χάρηκα ιδιαιτέρως που βγήκε ο καλύτερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής. Του εύχομαι ακόμα καλύτερος. Και την Κυριακή μεγάλη προσοχή στη Λάρισα. Του το ζητάω σαν προσωπική χάρη και του το λέω από σήμερα για να τον ξεσηκώσω».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button