ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζητά τιμωρία της ΑΕΚ

Μπορεί η  Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών  να έκρινε άκυρο το συμβόλαιο που παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ ότι έχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο όμως ο Ολυμπιακός  δεν είναι διατεθειμένος  να τα αφήσει έτσι και  αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την οποία ζητούν να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με πρόστιμο και απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια. Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα συνεδριάσει για το συγκεκριμένο θέμα στις 9 Οκτωβρίου (16:00).

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

  1. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ καθ΄ό μέρος αυτή διέταξε το χωρισμό της σωρευόμενης στο με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 18871/03.07.2018 δικόγραφο προσφυγής, αίτησης καταβολής αποζημίωσης στρεφόμενης μόνο κατ’ αυτής και καθ΄ ο μέρος παραπέμπει αυτή προς εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και 2) της ΠΑΕ ΑΕΚ
  2. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 3) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και 4) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
  3. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 550/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και 3) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close