ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζιλε: “Συγκέντρωση και …πρόκριση”

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι για τα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, όσον αφορά το παιχνίδι με τη Ριέκα.Με το Βέλγο να έχει μπει πλήρως στο κλίμα της ομάδας και στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση για τη Ριέκα να αναφέρει πως το μυστικό της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση και στα 90 λεπτά προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά :

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι: Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς για τί η Ριέκα παίζει με αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ,να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μία αίσθηση ανωτερότητας μετά και τον πρώτο αγώνα : Στο πρώτο παιχνίδι αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα, όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Και για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μιας και για εμάς, αλλά και τη Ριέκα αυτό το παιχνίδι είναι σαν τελικός. Αρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση.

Για την ατμόσφαιρα: Είναι ένα μικρό γήπεδο 10.000 ατόμων πρερίπου και είναι μία τεράστια ευκαιρία για τη Ριέκα ποροκειμένου να προκριθεί και πιστεύει πως αυτοί οι φίλαθλοι θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο, σε σχέση με το δικό μας γήπεδο, δεν είναι κάτι το τρομερό, επίσης οι δικοί μας παίκτες είναι πολύ έμπειροι και επαγγελματίες και δεν θα επηρεαστούν.

Για το γεγονός πως έχει προσαρμοστεί αμέσως στον Ολυμπιακό: Νιώθω πολύ κοντά στην ομάδα μιας και υπάρχουν πολλοί που μιλάνε και γαλλικά και πολύ καλά αγγλικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Εχω παίξει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι και όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι και καλύτερος.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close