ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζίμπαρτς: «Να παίξουμε στο μέγιστο»

Το πρώτο -και σημαντικότερο- βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το έκαναν τα κορίτσια του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής. Στον ημιτελικό, νικώντας τον Παναθηναϊκό. Αλλά αν δεν παίξεις με σοβαρότητα σε αυτό το επίπεδο, νίκες δεν έρχονται. Κάτι που πρέπει να έχουν κατά νου οι αθλήτριες του Θρύλου στον αυριανό τελικό με την Ελευθερία Μοσχάτου. Αυτό τόνισε και ο προπονητής του Θρύλου. Ζίμπαρτς: «Να παίξουμε στο μέγιστο».

«Μεγάλο σεβασμό για την Ελευθερία Μοσχάτου»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό, ο Μάρτινς Ζίμπαρτς σχολίασε: «Αύριο, έχουμε τον τελικό. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου. Δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί από… ατύχημα στον τελικό. Απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να παίξουν στους αγώνες Κυπέλλου και να κερδίσουν. Κέρδισαν στον ημιτελικό τα Χανιά, μέσα στην έδρα τους και απέδειξαν, ότι είναι καλή ομάδα, που ξέρει να μάχεται».

Με τον Λετονό προπονητή να συμπληρώνει: «Εμείς, θα πρέπει να παίξουμε με το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και με μεγάλη ένταση, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button