ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Ζεστός» ο κόσμος στις ανανεώσεις μελών (pics)

Έντονη είναι η κίνηση που παρατηρείται στην αίθουσα μελών του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς της ομάδας να ανταποκρίνονται στο εγχείρημα και να στηρίζουν με πάθος τον Ερασιτέχνη.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει θέσει σε κυκλοφορία από την 1η Ιουνίου την Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου.

Με τους οπαδούς της κορυφαίας ελληνικής ομάδας να σπεύδουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους, αλλά και να αγοράζουν προϊόντα σε μία προσπάθειά τους να στηρίξουν το εγχείρημα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και να τον καταστήσουν πανίσχυρο από κάθε άποψη
Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και μπλουζάκια με το θρυλικό και ιστορικό τρεμπλ της ομάδας Πόλο Γυναικών , τα οποία … εξαφανίζονται, αφού είναι τρομερή η ζήτησή τους.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει ως μικρό δείγμα αναγνώρισης και στήριξης σε αυτό που λατρεύει, να το στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του, ώστε ο Θρύλος των γηπέδων να γίνει ακόμη πιο ισχυρός. ΠΑΝΤΟΥ.
Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!
ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου

– Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

– Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button