ΠΟΛΟ

Ζερδεβάς: «Την πρόκριση την Κυριακή» [vid]

Βέβαια σε μια σειρά που οδηγεί στους τελικούς, το πρώτο ματς έχει τεράστια σημασία. Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι έπρεπε κόντρα στον Απόλλωνα. Έτσι επικράτησε 13-8 στον πρώτο ημιτελικό των playoffs. Ωστόσο σημασία έχει να τελειώσει τη σειρά στο Σεράφειο. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να περιορίσει τα λάθη του. Για την ακρίβεια, σε αυτό στάθηκε και ο διεθνής τερματοφύλακας του Θρύλου. Ζερδεβάς: «Την πρόκριση την Κυριακή»

Ο Μάνος Ζερδεβάς στο Redaroume…

Καταρχάς, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Διότι δείξαμε πόσο θέλαμε να κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση μας στους τελικούς. Ειδικότερα με μια εμφάνιση συνηθισμένη από μας, στο επιθετικό και το αμυντικό κομμάτι. Βέβαια πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα θα δούμε το βίντεο του ματς, θα εξετάσουμε τα λάθη μας και θα εμφανιστούμε νομίζω ακόμη πιο έτοιμοι στο Σεράφειο την Κυριακή».

Εξάλλου, ο τερματοφύλακας του Θρύλου είχε πολύ καλή παρουσία στον πρώτο αγώνα με τον Απόλλωνα. Όμως, εξήγησε ότι: «Δεν στέκομαι ποτέ στην ατομική μου εμφάνιση. Διότι είναι μια προσπάθεια συνολική. Επιπλέον οι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν να αποδώσω καλά, Όμως ευελπιστώ να κάνουμε το ίδιο και την Κυριακή».

Επιπρόσθετα, την Κυριακή υπάρχει ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων στο Σεράφειο. Για τον οποίον ο Μάνος Ζερδεβάς σχολίασε: «Θα δούμε τί λάθη κάναμε σε άμυνα και επίθεση. Ώστε να έρθουμε ακόμα καλύτεροι στον δεύτερο αγώνα. Για να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς».

ΛΙΝΑ ΠΡΑΣΣΑΚΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button