ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Υψηλός προσκεκλημένος ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς

Σε μια εβδομάδα περίπου ξεκινά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο στο Σπλιτ. Η καρδιά του ευρωπαϊκού πόλο θα χτυπά στην κροατική πόλη. Ήδη όλα εκεί κινούνται στους ρυθμούς του τουρνουά. Στο πλαίσιο της επικείμενης διοργάνωσης, διοργανώθηκε συνέδριο με αντικείμενο το θέαμα στην υδατοσφαίριση. Υψηλός προσκεκλημένος ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Υψηλοί προσκεκλημένοι

Στο περιθώριο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις. Μια εξ αυτών είναι αυτή που θα διοργανώσουν από κοινού η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και η Κροατική Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης. Πρόκειται για την κοινή διοργάνωση ενός αθλητικό-ιατρικού επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο «Διεθνές Συνέδριο για την Επιστήμη και την Ιατρική στα Υδάτινα Αθλήματα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-4 Σεπτεμβρίου, στην Πανεπιστημιούπολη του Σπλιτ. Τις προηγούμενες ημέρες υπογράφτηκε και το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας. Σε αυτό θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι επιστήμονες από πολλές χώρες που δραστηριοποιούνται στην έρευνα με θέματα τα θαλάσσια σπορ.

Στο Σπλιτ ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς

Επιπλέον, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου. Όπως είναι αυτές με διάστημα παίκτες και προπονητές πόλο. Σε μια εξ αυτών θα είναι προσκεκλημένος και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θα βρεθεί στο Σπλιτ, μαζί με τον ομόλογό του στην Μπαρτσελόνα, Έλβις Φάτοβιτς, τον αθλητικό διευθυντή της ολλανδικής ομοσπονδίας, Άρνο Χάβενγκ. Συντονιστής στο πάνελ θα είναι ο θρυλικός κόουτς Ράτκο Ρούντιτς. Υψηλός προσκεκλημένος ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button