ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποτροφία για τον Στεργιόπουλο (pic)

Ο εργοφυσιολολόγος και υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Δημήτρης Στεργιόπουλος κέρδισε μία από τις υποτροφίες που δίνει η UEFA κι αφορούν επιστημονικές μελέτες.

Σε επαγγελματικά πρότυπα κορυφαίων συλλόγων παγκοσμίως κινείται η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να μεγαλουργούν και να δίνουν τα … φώτα στους εγχώριους αντιπάλους τους κερδίζοντας τον σεβασμό σύσσωμης της διεθνούς σκηνής

. Ο εργοφυσιολόγος, υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας, Δημήτρης Στεργιόπουλος, κέρδισε μία από τις υποτροφίες που δίνει η UEFA για επιστημονικές μελέτες!

Αναλυτικά:

«Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Ο εργοφυσιολόγος, υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας μας, Δημήτρης Στεργιόπουλος, κέρδισε μία από τις υποτροφίες που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για επιστημονικές μελέτες κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για κάποιον υποψήφιο διδάκτωρ αλλά και ελληνικό πανεπιστήμιο (Καποδιστριακό) χωρίς συνεργασία με πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Ο κ. Στεργιόπουλος θα ερευνήσει την επίδραση των συνεχόμενων αεροπορικών ταξιδιών σε διάφορες φυσιολογικές λειτουργίες και στην απόδοση των elite αθλητών ποδοσφαίρου, με τις συγκεκριμένες υποτροφίες να δίνονται από την UEFA με σκοπό την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το project του κ. Στεργιόπουλου επελέγη ανάμεσα σε δυνατές υποψηφιότητες μεγάλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.

Δημήτρη συγχαρητήρια!», τονίζει η Ακαδημία του Ολυμπιακού, για τη μεγάλη διάκριση του Δημήτρη Στεργιόπουλου.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button