ΒΟΛΕΪΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους αθλητές

Ένα από τα νέα μέτρα που εξετάζει η Κυβέρνηση και έχει σχέση με το χώρο του αθλητισμού.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μια ραγδαία αύξηση σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων. Πιο σωστά, έχουμε μια νέα έξαρση του φαινομένου και το τέταρτο κύμα είναι προ των πυλών. Η Κυβέρνηση ετοιμάζει μια σειρά από νέα μέτρα. Με στόχο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για να μεγαλώνει το «τείχος» ανοσίας στη χώρα. Κάτι που θα έρθει εφόσον εμβολιαστεί το μεγαλύτερο ποσοστό των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο της αύξησης του «τείχους» ανοσίας, μια από τις κινήσεις που έχουν κατά νου στο Μέγαρο Μαξίμου είναι να «τρέξουν» οι διαδικασίες για να εμβολιαστούν συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα «Νέα», μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες θα προχωρήσει η πρώτη φάση του σχεδιασμού. Βάσει αυτής, θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός όλων των αθλητών.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πώς αυτό θα αφορά τόσο τους αθλητές επαγγελματικών και ερασιτεχνικών σωματείων, με τον αθλητισμό να αποτελεί βέβαια πολύ σημαντικό κομμάτι είτε είναι επαγγελματικός, είτε ημιεπαγγελματικός, είτε ερασιτεχνικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button