ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπέρτατη τιμή για την Φιλιώ!

Το νευραλγικό πόστο του βοηθού προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών ανέλαβε η επί σειρά ετών αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Την μέγιστη τιμή να αναλάβει το νευραλγικό πόσο του βοηθού προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών έχει μπροστά της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.
Το απόγευμα τη Δευτέρας η ΚΟΕ ανακοίνωσε την έναρξη της νέας εποχής στην τεχνική ηγεσία της Πρωταθλήτριας Κόσμου για το 2011 στη Σαγκάη.
Με τον Τέο Λοράντο να παίρνει την σκυτάλη του Γιώργου Μορφέση στο τιμόνι της «γαλανόλευκης» και την επί σειρά ςτών αρχηγό του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη μαζί με την Αντιγόνη Ρουμπέση να τον πλαισιώνουν στο πόστο των στενών συνεργάτιδων του μέχρι πρότινος προπονητή της Παγκόσμια Πρωταθλήτριας Νέων Ανδρών.
Με την Φιλιώ Μανωλιουδάκη να δείχνει πανέτοιμη να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να αντιμετωπίζει με υπερηφάνεια αυτή την τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά της,
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Με αποκλειστικό γνώμονα, να μη χαθεί η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος και το Δ.Σ της ΚΟΕ, αφού αποδέχθηκαν την παραίτηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μορφέση, ανέθεσαν καθήκοντα Ομοσπονδιακού τεχνικού για το Προολυμπιακό τουρνουά (Τεργέστη, 8-15 Μαρτίου), στον ήδη Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας Νέων ανδρών και πρόσφατα Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κουβέιτ, Τεό Λοράντο.

Αποδέχθηκαν επίσης, την πρόταση του ιδίου, να έχει ως συνεργάτιδες του στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, τις πρώην διεθνείς μας Αντιγόνη Ρουμπέση (Αργυρή Ολυμπιονίκη μας το 2004. Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2011 και αρχηγό της) και Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Παγκόσμια πρωταθλήτρια μας το 2011).

Σ’ ότι αφορά τον Γιώργο Μορφέση, τον οποίο η ΚΟΕ ευχαριστεί για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του έως τώρα, παραμένει στο δυναμικό της, σε ρόλο που θα συμφωνηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button