ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Υπερήφανοι για την ομάδα μας, αξίζουν συγχαρητήρια όλοι!»

Την ευτυχία του για την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος εξέφρασεο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης.

Η επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Αυτοκράτορα στον θρόνο του ελληνικού βόλεϊ, με την κατάκτηση του 30ύ πρωταθλήματος.
Για τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών Δημήτρη Καζάζη ο λόγος, ο οποίος μιλώντας στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, έσπευσε να συγχαρεί δημόσια όλους τους συντελεστές αυτού του κατορθώματος

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και έχουμε μια διαφορά 9 με 14 βαθμούς από τους αντιπάλους μας. Αυτό σημαίνει ότι όλη τη χρονιά έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ομάδα μας, που κατακτάμε το 30ό πρωτάθλημα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο τον Ολυμπιακό, τη διοίκηση τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για αυτή την επιτυχία. Ήταν ο μεγάλος στόχος, τον καταφέραμε τον πετύχαμε και θα έχουμε την ευκαιρία να τον πανηγυρίσουμε την Τετάρτη. Σίγουρα θα προτιμούσαμε αυτό να γίνει μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο έχουμε στερηθεί φέτος και μας έχει λείψει πολύ, αλλά είναι μια δύσκολη πραγματικότητα την οποία πρέπει να αποδεχτούμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button