REDΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Youth League: Θρυλικοί “μπέμπηδες” άλωσαν το Λονδίνο

Θρυλικοί “μπέμπηδες” και στο Λονδίνο.  Η U19 του Ολυμπιακού νίκησε με 2-1 την Αρσεναλ  και μετά τη νίκη επί της Πάφου έκανε το 2 στα 2  στη League Phase  του Youth League. Ετάν Κορτές και Φίλης τα γκολ του Θρύλου.

Με 10 η Αρσεναλ -Κυρίαρχος Θρύλος 

Στο 15, η Αρσεναλ έμεινει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κόπλει για μαρκάρισμα στον Λιατσικούρα.. Οι Πειραιώτες που ήταν  aggressive  από την έναρξη του ματς έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με δύο γκολ.

Στο 21, ο Κορτές ,πήρε το ριμπάουντ ύστερα από φάουλ του Ρολάκη και στο 35, ο Φίλης έκανε δύο τα τέρματα του Θρύλου  που έχασε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες με Κορτές και Ρολάκη.

Φούλ αντεπιθέσεις και σταθερός Καμπαγιοβάννης

Ο Ολυμπιακός κρατούσε το 0-2 και έβγαινε σε φαρμακερές αντεπιθέσεις, ενώ  η Αρσεναλ ,από την άλλη,  προσπαθούσε να μειώσει. Ο Καμπαγιοβάννης ήταν κομβικός σε επιθετικές ενέργειςς των “Κανονιέρηδων” που μείωσαν στο 83 με τον  Ονιεκατσουκού,ενώ στο 93, ο Κλάρκ εκτέλεσε φάουλ αλλά  οκίπερ του Θρύλου κράτησε το 1-2.

Άρσεναλ: Πόρτερ, Χάμιλ, Σάλμον, Κλαρκ, Ουάσινγκτον, Ντούντζιακ, Ιμπραχίμ, Κόπλεϊ, Μπέιλι-Τζόζεφ, Τόμπσον, Άννους

Ολυμπιακός: Καμπαγιοβάνης – Αλαφάκης, Ρολάκης, Μίλισιτς, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης – Χάμζα, Κότσαλος, Φίλης, Λιατσικούρας – Κορτές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button