ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ύμνοι για τον Μπα στη Σενεγάλη!

Κερδίζει φανέλα βασικού στη Εθνική του – Όλοι θεωρούν πώς πρέπει να είναι ο παρτενέρ του Κουλιμπαλί.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού πραγματοποιεί συνεχώς θετικές εμφανίσεις και αυτές επιβραβεύονται και μέσω της εθνικής του ομάδας. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδας έχει αρχίσει να κερδίζει πόντους. Με τους προπονητές στην Σενεγάλη να τονίζουν πώς είναι ο ιδανικός για παρτενέρ του Κουλιμπαλί, ούτως ώστε να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην Εθνική της αφρικανικής χώρας.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαίρου στη Σενεγάλη, Αμσάτου Φολ, υπογράμμισε ότι «Θα ήθελα να δω αυτό το δίδυμο μαζί. Ο Μπα ήταν καλός κόντρα στο Μαρόκο, ενώ ο Κουλιμπαλί έχει ποιότητα και εμπειρία», συμπληρώνοντας πώς οι δύο μαζί μπορούν να συνθέσουν μια εξαιρετική ομάδα, ενώ ο στόπερ του Θρύλου μπορεί να κερδίσει πολλά με τη συνύπαρξη μαζί με τον αμυντικό της Νάπολι. Ακόμα, πάντως, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και προδιαγραφές για να φτάσει πολύ ψηλά.

Ο Μπαντάρα Σαρ, πρώην προπονητής της Ντουάν και της Κάσα Σπορτς θεωρεί πώς οι Μπα και Κουλιμπαλί είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά. «Το ταλέντο του, ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του είναι εξαιρετικά στοιχεία. Μαζί με τον Κουλιμπαλί είναι δυνατόν να αποτελέσουν τον άξονα της αμυντικής γραμμής της Σενεγάλης για τα προσεχή χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button