ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Greece… Anatomy

Κυριακές με... χειρουργική ακρίβεια

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού απάνω στην Ξάνθη ήταν ακόμα μία τρανή απόδειξη του πως λειτουργεί το “παραποδόσφαιρο” πίσω από κλειστές πόρτες και από άλλες… περίεργες συνεννοήσεις σε αυτόν εδώ τον τόπο. Η ξεφτίλα προσωποποιημένη. Εντάξει, ξέρουμε. Θέλουν πάση θυσία να δώσουν κάπου το πρωτάθλημα που το έχουν υποσχεθεί, αλλά τα πάντα έχουν διαλυθεί και ισοπεδωθεί σε αυτό το “πράγμα” που θέλουν να λέγεται με υπερηφάνεια ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ξεφτίλα λέμε κάθε φορά πως δεν έχει όριο. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα που επιστρέφει με διαφορετικούς πρωταγωνιστές αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Την περασμένη αγωνιστική είδαμε μία χερούκλα – τύφλα να χει το βόλεϊ – από τον Βιεϊρίνια και πέντε μέρες μετά ο ΠΑΟΚ βγάζει ανακοινώσεις για την διαιτησία! Όχι απλά να γελάς, όχι απλά να κλαις, αλλά να σου προκαλεί εμετό το θράσος με το οποίο στέλνεται η επιστολή και το βίντεο. Βέβαια δεν ξέρουμε αν σε αυτά τα βίντεο συμπεριλαμβάνονται κάτι πέναλτι υπέρ του δικεφάλου με τον Αστέρα, εκεί που δεν υπήρχαν επαφές, ή κάτι χέρια πέντε μέρες πριν, κι άλλα πολλά ωραία και “περίεργα”.

Το μπάχαλο είναι εδώ. Σήμερα στην Ξάνθη το έργο που… ξεκίνησε ο Κουμπαράκης στο Καραϊσκάκη στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με… χειρουργική ακρίβεια από τον Τζήλο. Ο άνθρωπος αυτός όμως έσφαξε χωρίς αναισθητικό τον Ολυμπιακό λέγοντάς του όχι σε τρία πέναλτι και υποδεικνύοντας μία κόκκινη κάρτα την οποία… του την είπαν, όπως μάθαμε! Μάλιστα. Κάρτα την οποία του την είπαν!!! Και που δεν μάθαμε ποιος του την είπε! Τέσσερις φάσεις αρκούν. Τα υπόλοιπα ήταν για να είναι!

Με την πορεία που έχουν πάρει πια τα πράγματα είναι ξεκάθαρο πως όλοι μας καλούμαστε να… ξεχάσουμε το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον έτσι όπως το μάθαμε, όπως το γνωρίσαμε. Είναι καιρός να εγκαταλείψουμε κάθε ελπίδα να το ξαναδούμε όπως ήταν με τέτοιες συνθήκες. Το ποδόσφαιρο μας το τέλειωσαν! Με άμεση συνέπεια την οργή, την αγανάκτηση και τον εκνευρισμό όλων και όπως φαίνεται, όχι μόνο στις τάξεις του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Αυτό το πράγμα έχει παραγίνει, συντονισμένα και ξεκάθαρα με στόχο όχι απλά να πάει… κάπου το πρωτάθλημα, αλλά να γονατίσει ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός. Το έργο στο οποίο έιμαστε θεατές, ξεπερνάει και την επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy και πλέον τα επεισόδια κάθε εβδομάδα ανήκουν στην σειρά που… βλέπουμε ανελλειπώς και που λέγεται… Greece Anatomy.

Η οργή μεγαλώνει και ποιος άραγε θα την συγκρατήσει κάποια στιγμή όταν ξεχειλίσει;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button