ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεσηκωμός και στο νομό Λασιθίου! [pics]

Πράγματι, η Κρήτη είναι του Θρύλου το δεύτερο του σπίτι. Μιας και το νησί είναι 100% κατακόκκινο. Από το πιο βόρειο μέχρι το πιο νότιο τμήμα του, όπως και από το πιο ανατολικό ως το πιο δυτικό. Επομένως αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα, στο European Trophies Tour είναι εκπληκτικό. Ξεσηκωμός και στο νομό Λασιθίου!

Έγινε… ΠΑΤΑΓΟΣ και στο Λασίθι

Αξίζει να σημειωθεί πώς μετά τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, ανάλογες στιγμές έζησε και ο νομός Λασιθίου. Ειδικότερα η πόλη του Αγίου Νικολάου. Ο φίλαθλος κόσμος του Λασιθίου υποδέχθηκε το Σάββατο τα δύο, ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού! Δηλαδή του Europa Conference League, όπως και το UEFA Youth League. Ειδικότερα, με φόντο την ειδυλλιακή λίμνη του Αγίου Νικολάου. Μιας και οικογένειες με παιδιά, μεγάλοι και μικροί με ενθουσιασμό και παλμό έδωσαν παλμό και τραγούδησαν για την περηφάνεια του Θρύλου.

Στιγμές ερυθρόλευκου μεγαλείου σε κάθε μέρος της Κρήτης, αλλά και στον Άγιο Νικόλαο. Καθώς η Κρήτη ολόκληρη, από τα Χανιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο, τίμησε τον Ολυμπιακό ενώ ο σύλλογος τίμησε την Κρήτη! Επιπλέον, στο Σάββατο ήταν η τελευταία ημέρα της περιοδείας των δύο Ευρωπαϊκών τροπαίων στη μεγαλόνησο που έζησε ένα εκπληκτικό διάστημα αυτές τις ημέρες που οι κούπες ήταν εκεί! Ξεσηκωμός και στο νομό Λασιθίου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button