ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο ντέρμπι»

Το δικό του ξεκάθαρο στίγμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ως οργανισμός γενικότερα ζει και αναπνέει για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και διψάει για νίκη επί των «πρασίνων».
Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova έδωσε έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της επίσκεψης του Διοικητικού Ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητήριο του Ρέντη
«Αυτή η ερώτηση επαναλαμβάνεται κάθε φορά που έρχεται ο πρόεδρος και η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Έρχεται για να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και έρχεται για να επαναλάβει και να θέσει ξανά τους στόχους της νέας χρονιάς. Έρχεται κυρίως για να δηλώσει ξανά πως είναι δίπλα στην ομάδα. Πως είναι εδώ και μας στηρίζει και πως περιμένει από εμάς την καλύτερη απόδοση και με βάση τη δουλειά που γίνεται».

Αναφορικά με την κατάσταση των παικτών του, είπε: «Αυτή τη στιγμή ο Μπουχαλάκης είναι ο μόνος που παραμένει μη διαθέσιμος. Όσοι ήταν με covid το έχουν ξεπεράσει, έχουν επανέλθει στις προπονήσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει ιδιαίτερη αξία για τους φιλάθλους μας και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, που θέλουμε πολύ να νικήσουμε».
Παράλληλα, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βλέπει τον Παναθηναϊκό φέτος: «Βλέπουμε πως φέτος ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ικανούς και ποιοτικούς παίκτες, βλέπουμε πως υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα και πως εντός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει καταπληκτικά αποτελέσματα αλλά εκτός έδρας δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και πως να αντιμετωπίσουμε το ματς».

Επίσης, ρωτήθηκε και για την απόκτηση του Φαντινγκά: «Πάντα οι ποιοτικοί και καλοί παίκτες είναι κάτι που αναζητούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη σαν την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι νέος με ταλέντο. Μπορεί να παίξει σαν οκτάρι και στη θέση Νο10. Θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Έχει έρθει για να τον δούμε. Για να δουλέψει με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει και το πρόζεκτ της β’ ομάδας που θα παίξει εκεί. Θα δουλεύει για την α’ ομάδα και θα παίζει για τη β’ ομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button