ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε για τις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας είναι ο νέος αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Λουντογκόρετς νίκησε 3-1 χθες βράδυ τη Μούρα και θα βρεθεί στο δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας. Δύο αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο προπονητής της βουλγαρικής ομάδας, ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε μετά την πρόκριση για τους αγώνες κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Δύο ματς που θα είναι σίγουρα συναρπαστικά. Στην τοποθέτησή του ανέφερε αρχικά: «Δεν νομίζω πώς μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλο εμπόδιο για εμάς ή όχι τόσο μεγάλο. Όλοι γνωρίζετε πόσο μεγάλη ομάδα είναι!»

Συνέχισε, εξηγώντας: «Δεν υπάρχει, όμως, κάποια ομάδα που να φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, ώστε να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε. Και με αυτό τον τρόπο, με το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε, να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button