ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΧωρίς κατηγορία

“Ξέρει καλά τον δρόμο των επιτυχιών”

Και η Σχολή Κέας στέκεται δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ανέφερε χαρακτηρειστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε στον Ολυμπιακό και είμαστε περήφανοι που μας οδηγεί ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Ένας άνθρωπος που πάντα βάζει μεγάλους στόχους και τους πετυχαίνει, σε πείσμα όλων. Ένας άνθρωπος που τον κατηγορούν απλά γιατί είναι κορυφαίος και ξέρει καλά τον δρόμο των επιτυχιών. Ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά στην αγαπημένη μας ομάδα και συνεχίζει να φτιάχνει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Σχολής Κέας: Οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού είναι κοιτίδες αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικοποίησης. Δεν είναι πολύς ο καιρός που η Σχολή μας εντάχθηκε στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά πήραμε τόση αγάπη απ’ όλους που είναι σαν να είμαστε πολλά χρόνια στο Δίκτυο.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα. Είναι οικογένεια. Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τα σπορ, οι Σχολές… Όλοι μαζί και όλοι διαπρέπουν. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει τρομερή ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο. Αυτό μαρτυρούν τα πρωταθλήματα, οι θέσεις στη λίστα της UEFA, η αύξηση στα διαρκείας, η συνεχής αναβάθμιση του Προπονητικού Κέντρου, η παγκοσμιοποίηση του Δικτύου Σχολών, η πώληση παίκτη της Ακαδημίας με ποσό ρεκόρ.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε στον Ολυμπιακό και είμαστε περήφανοι που μας οδηγεί ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Ένας άνθρωπος που πάντα βάζει μεγάλους στόχους και τους πετυχαίνει, σε πείσμα όλων. Ένας άνθρωπος που τον κατηγορούν απλά γιατί είναι κορυφαίος και ξέρει καλά τον δρόμο των επιτυχιών. Ένας άνθρωπος που έχει δώσει πολλά στην αγαπημένη μας ομάδα και συνεχίζει να φτιάχνει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

ΥΓ: Ο σεβασμός των δικαιωμάτων του άλλου ονομάζεται δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button