ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεπέρασαν και τον εαυτό τους

Απίστευτο και…όμως Παναθηναϊκό . Εντάξει..Τα έχουμε δει όλα απο τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αλλά πλέον ξεπέρασαν και τον ίδιο τους τον εαυτό βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον της…ΚΕΔ.

H KAE Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για το γεγονός  ότι η επιτροπή δεν ορίζει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού  τους διατητές που έχει δηλώσει η “ερυθρόλευκη” ομάδα ότι δεν επιθυμεί και χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες ως  “κακομαθημένους”. Παράλληλα προαναγγέλει αντιδράσεις αν το αίτημα της δεν γίνει  αποδεκτό. Ενα ακόμα απο τα φοβερά που γράφει η Πράσινη ΚΑΕ  είναι ότι η ΚΕΔ κάνει χατήρια…

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση…

Τις τελευταίες εννιά εβδομάδες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνίστρια την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ως τώρα παραμέναμε σιωπηλοί αλλά μάλλον ορισμένοι εξέλαβαν τη σιωπή μας ως αδυναμία. Λάθος, κύριοι. Η Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση. 

Η ΚΕΔ υποκύπτει τόσο καιρό στους εκβιασμούς και κάνει το χατήρι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξαιρώντας τους διαιτητές που κατά δήλωσή της δεν επιθυμεί.

Με αυτόν τον τρόπο καταστρατηγεί τους κανονισμούς προκειμένου να ικανοποιήσει την κακομαθημένη ομάδα του Πειραιά.

Αλήθεια, τι θα γινόταν αν η κάθε ομάδα της Α1 μπορούσε να επιλέξει τρεις διαιτητές για να μην σφυρίζουν τα παιχνίδια της; Προφανώς και δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Κύριοι της ΚΕΔ, σας ξεκαθαρίζουμε πως ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα επιτρέψουμε ξανά να καταστρατηγήσετε τους κανονισμούς πληγώνοντας ακόμη περισσότερο την ισονομία και την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και σταματήστε να κάνετε χατήρια. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τηρήσετε τους κανονισμούς, τότε είστε ανεπαρκείς για αυτή τη θέση και θα μας αναγκάσετε να πράξουμε τα δέοντα προασπίζοντας τη νομιμότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button