ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινούν 1η Σεπτεμβρίου οι Κεντρικές Σχολές

1479042

Μετρούμε αντίστροφα πλέον από την έναρξη των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια.

 

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη των προπονήσεων στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια. Οι Σχολές που αποτελούν πόλος έλξης για εκατοντάδες μικρούς ποδοσφαιριστές ανοίγουν τις πύλες τους την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και οι  εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει!

Ο Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο περισσότερα στις Κεντρικές Σχολές του και πολλά από τα παιδιά που φοιτούν σ’ αυτές στελεχώνουν τ’ αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος ξεκίνησε από εκεί είναι πλέον μέλος της πρώτης ομάδας του συλλόγου.

Η Σχολή Ρέντη θα έχει και φέτος ως έδρα τα γήπεδα “Renti Arena”  που βρίσκονται στην πάροδο Αγίας Άννης 46 στον Αγ. Γιάννη Ρέντη. Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν παιδιά γεννημένα από το 2011 έως και το 2002 τα οποία εκτός από ποδόσφαιρο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο κοινωνικό, επιστημονικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Σχολή Καραϊσκάκη που εδρεύει απέναντι από την θύρα 2 του γηπέδου του Ολυμπιακού ανοίγει τις πύλες της για παιδιά γεννημένα από το 2011 έως το 2004.

Η Σχολή Βοτσαλάκια  ξεκίνησε να λειτουργεί το 2015 εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο “Βοτσαλάκια” στην Καστέλα στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6 (Πλαζ Βοτσαλάκια) και χρησιμοποιεί τα προσφάτως ανακαινισμένα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν αθλητές γεννημένοι από το 2011 εως το 2004.

Για εγγραφές και πληροφορίες για το πρόγραμμα των προπονήσεων των Κεντρικών Σχολών:

Τηλ:  210-3418000 (11:00-18:00)

e-mail: schools@olympiacos.org

Τα προγράμματα έχουν αναρτηθεί στο Facebook στη σελίδα “Κεντρική Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Ρέντη” και στη σελίδα “Olympiacos FC Soccer Schools”.

Φυσικά  από την 1η Σεπτεμβρίου μπορείτε να επισκεφθείτε, στις ώρες λειτουργίας της, την γραμματεία κάθε Σχολής  για πληροφορίες και εγγραφές.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button