ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων διαρκείας

Λοιπόν, από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία της ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2023-24. Αν και για τις πρώτες ημέρες, ως τα τέλη Μαΐου δηλαδή, η διαδικασία θα γίνεται μόνο ιντερνετικά. Καθώς από την 1η Ιουνίου και μετά, ο κόσμος του Θρύλου θα μπορεί να εξυπηρετηθεί και από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη. Ξεκίνησε η διάθεση των νέων διαρκείας.

Σημαντικές πληροφορίες για τα νέα διαρκείας

Έτσι, σας Θυμίζουμε πώς υπάρχουν δύο περίοδοι για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Η πρώτη είναι ως τις 21 Ιουνίου και η δεύτερη αρχίζει από τις 22/6. Ειδικότερα, όποιος νέος κάτοχος θέλει να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24, μπορεί να το κάνει από σήμερα Παρασκευή 26/5. Πιο συγκεκριμένα, με τις τιμές της 1ης περιόδου. Ωστόσο αυτό ισχύει για τις ελεύθερες θέσεις που υπάρχουν από την προηγούμενη σεζόν.

Ακόμη, οι περσινοί κάτοχοι που θέλουν να αλλάξουν θέση ή θύρα, μπορεί να το πραγματοποιήσουν από σήμερα. Βέβαια θα έχουν ως επιλογή τις θέσεις οι οποίες δε δεσμεύονται από κατόχους διαρκείας της προηγούμενης περιόδου. Επιπλέον, τα άτομα με οπτική αναπηρία έχουν δικαίωμα με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας σε οποιαδήποτε θύρα και θέση, ενός ακόμη δωρεάν εισιτηρίου διαρκείας για το συνοδό τους. Ξεκίνησε η διάθεση των νέων διαρκείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button