ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινάει το 7ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής

Την έναρξη του νέου πρωταθλήματος Σχολών Αττικής από το ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου ανακοίνωσε η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Ανοίγει εκ νέου τις πύλες του από το ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα Σχολών Αττικής του Ολυμπιακού

Η γιορτή ανάδειξης του ταλέντου πολλών ποδοσφαιριστών όλων των Σχολών της πειραϊκής ομάδας, που εδρεύουν στο Λεκανοπέδιο ξεκινάει! Με το κίνητρο και την ανυπομονησία των πιτσιρικάδων να είναι τεράστια, ώστε να ξεχωρίσουν και να κυνηγήσουν το δικό τους όνειρο.

Μάλιστα, αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί και η διοργάνωση του Κυπέλλου.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Το Πρωτάθλημα που έγινε θεσμός στις Σχολές αρχίζει και πάλι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Το “7ο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού Αττικής” επιστρέφει και κάθε Σάββατο όλες οι Σχολές μας θα δίνουν αγώνες για να βελτιώσουν τους ποδοσφαιριστές τους, για να έρθουν ακόμη πιο κοντά αλλά και για να διεκδικήσουν μια θέση στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν και στις 4 ηλικιακές κατηγορίες (2005-06, 2007-08, 2009-10, 2011-12) οι Σχολές μας από τον Άλιμο, το Αιγάλεω, την Ηλιούπολη, τα Μέγαρα, το Μενίδι, το Πέραμα, την Πετρούπολη, το Ρέντη, τη Σαλαμίνα και τον Ταύρο.

Στο “Πρωτάθλημα Σχολών” ξεχωρίζουν πολλοί παίκτες οι οποίοι έρχονται για δοκιμαστικό στην Ακαδημία ενώ και φέτος στο πρόγραμμα υπάρχουν αγωνιστικές που θα διεξαχθούν σε μια εγκατάσταση με την παρουσία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Το Κύπελλο Σχολών είναι γεγονός…

Μετά από το επιτυχημένο “Πρωτάθλημα Σχολών” από φέτος η Διεύθυνση Σχολών Ολυμπιακού αποφάσισε να βάλει στο καλεντάρι και μια νέα διοργάνωση, το “Κύπελλο Σχολών”. Το “1ο Κύπελλο Σχολών Ολυμπιακού” θα διεξαχθεί την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Βούλα.

Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις και στις ηλικίες Κ-8 (2009-10) και Κ-10 (2007-08). Στην α’ φάση όλοι αγωνίζονται μ’ όλους και στη β’ οι ομάδες χωρίζονται σ’ ομίλους.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι Σχολές: Αλίμου, Γλυφάδας, Πεντέλης, Λαγονησίου, Βούλας, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια, Γλυκών Νερών, Ένωσης Ρέντη, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Ταύρου, Ελευσίνας, Βάρης.

Η Τελική Φάση του “1ου Κυπέλλου Σχολών” θα “φιλοξενηθεί” στο Ρέντη την περίοδο του Πάσχα.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button