ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκάθαρες οι θέσεις του Ολυμπιακού στη Σούπερλιγκα

Στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, η οποία ολοκληρώθηκε, υπήρξαν και συζητήθηκαν πολλές και διάφορες προτάσεις οι οποίες ακούστηκαν, ωστόσο οι θέσεις που κατέθεσε ο Ολυμπιακός , οι οποίες είχαν να κάνουν όχι μόνο με την βελτίωση του προιόντος αλλά και την ξεκάθαρη θέση για το ιδιοκτησιακό ομάδων που ήταν σε άμεση συνάρτηση με την όποια  αναδιανομή των τηλεοπτικών ανάλογα την εμπορικότητα των ομάδων, αποτέλεσαν άξονα συζήτησης. 

Αυτοί οι  άξονες είχαν να κάνουν με :

– Αυστηροποίηση του Νόμου, του κανονισμού της ΕΠΟ, περί συμμετοχής σε ΠΑΕ και έλεγχο στην μετοχική σύνθεση των ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι  πρόσωπα που έχουν σχέση με στοιχηματικές και δημιουργούν προφανές ασυμβίβαστο,περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας η εικονική μετοχική σύνθεση στις ΠΑΕ, δημιουργούν ασυμβίβαστο και όποια ομάδα εμπλέκεται με κάτι απο τα παραπάνω θα αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα . Κάτι που αποτέλεσε και τον όρο των Πειραιωτών για να δεχτεί την όποια αναδιανομή. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόταση έγινε αποδεκτή ομόφωνα.
– Από του χρόνου κιόλας το πρωτάθλημα με 14 ομάδες και Play off 1-6 με τους βαθμούς που ήδη έχουν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια.

– Θέμα στην αναδιανομή σε ότι αφορά στην εμπορικότητα των τεσσάρων μεγάλων.

Επίσης όπως έγινε γνωστό από το Προεδρείο της Λιγκας, ο Υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα παρέμβει για το προφανές ασυμβίβαστο με τον ΟΠΑΠ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button