ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκαρδίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στα γέλια με τον ΠΑΟ!

Με την ανακοίνωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού… Η σημερινή ημέρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση που πήρε η ΚΕΔ για τον πρώτο τελικό της σειράς και την επανάληψή του, η ΕΟΚ αναγκάστηκε να ματαιώσει την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί από την πλευρά των «πράσινων» για την απονομή του πρωταθλήματος.

Όμως, από τη στιγμή που εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» ματαίωσαν την εκδήλωση. Και εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν στο τέλος της πώς: «Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει».

Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να απαντούν με τον τρόπο τους, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά επί του θέματος: «Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου… διαβάσαμε και ξεκαρδιστήκαμε ενθυμούμενοι το λόγο που προκάλεσε την επανάληψη του 1ου τελικού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button