ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ξάνθη στο πλευρό του ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία!

Η αφαίρεση βαθμών για την πολύκροτη υπόθεση στοίχισε στην ακριτική ομάδα τον υποβιβασμό – Τώρα στέκεται στο πλευρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης!!!
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Έφτασε η ώρα να εξεταστεί από την επιτροπή Εφέσεων. Μια υπόθεση που πέρασε από «σαράντα κύματα», αλλά τώρα θα εκδικαστεί. Έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον το όλο στόρι. Τί και πώς θα γίνει! Διότι έχει τεράστιο ενδιαφέρον να σχολιάσει κανείς και να προσεγγίσει τη στάση από την πλευρά της Ξάνθης.

Η ακριτική ομάδα τιμωρήθηκε πέρσι με -12 βαθμούς, κάτι που έπαιξε κομβικό ρόλο για να έρθει ο υποβιβασμός στη Σούπερ Λιγκ 2. Άλλο αν επήλθε το μοιραίο μετά τα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ουσία είναι πώς η ιστορία με την πολυϊδιοκτησία έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να πέσει κατηγορία η Ξάνθη μετά από 30 και βάλε χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

Και τί κάνει τώρα; Στέκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ. Διότι θα κάνει παρέμβαση υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων που είναι προγραμματισμένη για αύριο. Ναι καλά διαβάσατε! Η Ξάνθη που έπεσε στη Σούπερ Λιγκ 2 για τον λόγο αυτό, τώρα στηρίζει τον ΠΑΟΚ και θα είναι σαν μάρτυρας… υπεράσπισης! Τρομερό;

Με μια μικρή υποσημείωση στην ιστορία αυτή. Πώς η Ξάνθη έχει αλλάξει… διοίκηση. Νέοι άνθρωποι στο τιμόνι της, αλλά πάντα στο πλευρό του ΠΑΟΚ. Συμπάθειες είναι αυτές, πώς να το κάνουμε άλλωστε. Και τώρα δεν υπάρχει Καλπαζίδης, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη στάση των ανθρώπων της ακριτικής ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button