ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ξανά βασικός ο Ελ Κααμπί

Θέση στο αρχικό σχήμα του Μαρόκου πήρε ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού για τις ανάγκες του αποψινού ημιτελικού κόντρα στη Νιγηρία.
Στις εκτελεστικές ικανότητες και τη τεράστια προσωπικότητα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί εναποθέτουν πολλές από τις ελπίδες τους στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της εθνικής του ομάδας για τον αποψινό σπουδαίο ημιτελικό κόντρα στη Νιγηρία.
Θυμίζουμε ότι ο Ελ Κααμπί δεν ξεκίνησε βασικός μόνο στην πρεμιέρα του Μαρόκου στη διοργάνωση, ενώ έχει καταφέρει ήδη να βρει δίχτυα τρεις φορές.
Η ενδεκάδα του Μαρόκου: Μπόνο, Χακίμι, Αγκέρ, Μασίνα, Μαζράουι, Ελ Αϊνάουι, ΕΛ Κανούς, Σαϊμπαρί, Ντίαθ, Αμπντε, Ελ Κααμπί.





