ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

What the… fact???

Τελικά τα είδαμε ολα; Θα τα δούμε όλα; Κανεις δεν ξέρει τι άλλο απομένει πια να δούμε και τι άλλο θα μας… ορίσουν για να γίνει το άσπρο μαύρο!

Είναι κάποια πράγματα που τα μελετά ακόμα και η επιστήμη αλλά απάντηση δεν μπορεί να δοθεί! Χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός πίεσε ασφυκτικά τον Απόλλωνα, τον έκλεισε στα καρέ του, είχε κατοχή της μπάλας που έφτασε σε ορισμένα διαστήματα κοντά στο 70% και έκανε το παιχνίδι του.

Ε, για κάποιον και συγκεκριμένα αυτός ο κάποιος που ήταν ο διαιτητής Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) το είδε αλλιώς το ματς!

Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε… ρεσιτάλ! Δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτά που έγιναν. Διότι ο Ζαχαριάδης καταλόγισε 15 φάουλ εις βάρος των «ερυθρολεύκων» και μόλις 9 εις βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης! Πώς γινεται; Κι όμως το έκανε!

Ειναι ώρα να ξεχασουμε και την μπάλα που ξέρουμε. Στο 72′ του ματς ο ρέφερι είχε καταλογίσει 10 φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού και 9 εις βάρος του Απόλλωνα. Με τον αριθμό να μεγαλώνει ως το φινάλε, για το τελικό 15-9 που αναφέρει και το τελικό στατιστικό της αναμέτρησης.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί με ορθολογικό τρόπο. Και φυσικά ούτε η στατιστική δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις του Ζαχαριάδη. Τα γεγονότα μας κάνουν και απορούμε! Πώς είναι δυνατόν;

Μάλλον υπάρχει αιτιολογία. Η… εξυγίανση συνεχίζεται!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button