ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βραβεύτηκε ο Μαρινάκης από τις «Αθηναϊδες»

Ο Διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού παρέλαβε τιμητική πλακέτα για το ευαισθητοποιημένο πρόσωπό και το κοινωνικό έργο που επιτελεί

Για την προσφορά του στη χώρα μας και το κοινωνικό έργο που επιτελεί βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το σύλλογο Γυναικών «Αθηναΐδες»,
Την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου Άνοιξε με το λόγο της η Πρόεδρος των Αθηναΐδων, κ. Ρένα Βασιλάκη, η οποία προλόγισε τη βράβευση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού παρέλαβε το βραβείο «Αθηναΐδες 2019», για τη σπουδαία προσφορά του στα δρώμενα της χώρας, με την πλούσια φιλανθρωπική του δράση να ξεχωρίζει και να παρουσιάζεται ιδανικά και μεστά μέσω ενός εξαιρετικού βίντεο.
«Νιώθω πολύ οικεία με όλους εσάς, γιατί βλέπω πολλούς φίλους που τους γνωρίζω χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και επαγγελματικά, και στο Δήμο Πειραιά, και στα αθλητικά δρώμενα, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που κάνετε για τους συνανθρώπους μας και να σας πω ότι είμαστε κοντά σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες γυναίκες με τις ίδιες ευαισθησίες στην Ελλάδα, κάνοντας πράγματα για τους συνανθρώπους μας. Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συνεχίσετε αυτή την ωραία προσπάθεια», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο χαιρετισμό του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button