ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βράβευσαν Μαρινάκη οι βετεράνοι

Οι ιστορικές μορφές του Ολυμπιακού τίμησαν τον Διοικητικό Ηγέτη των Πρωταθλητών Ελλάδας με την ευκαιρία συμπλήρωσης 11 ετών στον διοικητικό θώκο των «ερυθρόλευκων».

Αποτελούν τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες , στην παρουσία των οποίων ο Ολυμπιακός έγινε ο αδιαφιλονίκητος γίγαντας και απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Για τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Θρύλου ο λόγος, ο οποίος στο πλαίσιο της συνεδρίασης του τίμησε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 11 ετών δόξας, υπερηφάνειας και τίτλων στον Προεδρικό θώκο της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την πανδημία, στα ιδιόκτητα γραφεία του συνδέσμου στο Πασαλιμάνι, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για τον COVID-19. Παρέστησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Γεν.Γραμματέας Αντώνης Γλύκας, ο ταμίας Θανάσης Αγγελής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ Χρήστος Καλτσάς, Νίκος Μαριόλης, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Κωττάκης, Αλέκος Κτενάς, Μπάμπης Σταυρόπουλος ενώ παρέστη και ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που συμπλήρωσε 11 χρόνια γεμάτα τίτλους, διακρίσεις και επιτυχίες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Παράλληλα, τίμησε τα μέλη του συνδέσμου Σάββα Θεοδωρίδη, Νίκο Αλέφαντο, Γιώργο Πολίτη, Γιώργο Αργυράκη που έφυγαν από κοντά μας την περίοδο του lockdown.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του συνδέσμου Βετεράνων εξέτασε τις αιτήσεις για αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία του συνδέσμου. Σε προσεχές συμβούλιο θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της γενικής συνελεύσεως.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button