ΒΟΛΕΪ

Βουρδέρης: «Η ομάδα μάχεται και προοδεύει»

Δύο ήττες στο τουρνουά «Jesi Volley Cup» για τον Ολυμπιακό. Όμως ο πρωταθλητής έπαιξε με πολλές απουσίες στην Ιταλία. Καταρχάς έλειπαν οι Παγένκ, Στερν και Τζούριτς. Επίσης, στο ματς με το Μιλάνο δεν αγωνίστηκε ο Κουμεντάκης. Επομένως, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν σετ από την Τσιβιτανόβα και δυσκόλεψαν τόσο εκείνη όσο και το Μιλάνο, σε δύο σετ, είναι θετικό μήνυμα για το μέλλον. Βουρδέρης: «Η ομάδα μάχεται και προοδεύει».

Οι δηλώσεις του Βουρδέρη

Ο Ντανιέλ Καστελάνι έχει υποχρεώσεις με την εθνική Γυναικών της Αργεντινής. Έτσι στο τουρνουά του Γέσι την ομάδα κοουτσάρισε ο συνεργάτης του, ο Αντώνης Βουρδέρης. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε μετά το φινάλε του ματς με το Μιλάνο: «Επιστρέφουμε από αυτό του τουρνουά, με απολογισμό δύο ήττες. Με δύο ήττες δεν μπορείς να είσαι καθόλου χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Βέβαια, ξέραμε το επίπεδο των αντίπαλων, όπως γνωρίζαμε και ότι είχαμε πολύ σοβαρές ελλείψεις, αλλά δεν το σκεφτήκαμε καν.

Θέλαμε να έρθουμε εδώ, ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, ό,τι καλύτερο για την ομάδα να προπονηθεί υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Από αυτή την άποψη, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί είδα την ομάδα να προοδεύει, να βελτιώνεται, να μάχεται, κάτι που ήθελα. Αυτό είναι το ζητούμενο για την περίοδο που βρισκόμαστε. Στεναχωρημένος μεν, ικανοποιημένος δε».

Οι δηλώσεις του Κουμεντάκη

Επιπλέον, ο διεθνής ακραίος ανέφερε: «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο τουρνουά. Επιπλέον, νομίζω ότι μας έκανε πάρα πολύ καλό. Διότι χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια. Έγινε καλή δουλειά, αν και είχαμε σημαντικές απουσίες. Βέβαια, μπράβο στον Βαγγέλη Βαϊόπουλο που έπαιξε πάρα πολύ ωραία. Ωστόσο εμείς κοιτάμε τη συνέχεια. Λοιπόν, τα κεφάλια μέσα και πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button