Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βοήθησαν πολύ τα παιδιά της ακαδημίας»

1586789

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την πρόκριση αλλά κυρίως από την εμφάνιση των νεαρών παικτών που προέρχονται από τις υποδομές του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Πάουλο Μπέντο.

 

Την ευχαρίστησή του τόσο για την πρόκριση, η οποία κατακτήθηκε με το απόλυτο νικών σε αυτή τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά κυρίως από τις εμφανίσεις και την αγωνιστική συνέπεια των παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες φανέρωσε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σπάρτη, που βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 1-0, χάρη στο όμορφο γκολ του Γιώργου Μανθάτη, εστίασε στα κέρδη, που ανέκυψαν για τους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Είμαι ικανοποιημένος για την πρόκριση με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και από το ότι δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ σε τρία παιχνίδια. Αυτό θέλαμε από την αρχή και το καταφέραμε. Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που πολλά παιδιά από την ακαδημία συμμετείχαν και βοήθησαν σε αυτά τα ματς. Αυτός είναι επίσης ένας στόχος και ένας δρόμος για τον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που μας δυσκόλεψε, αλλά καταφέραμε παρόλα αυτά να πάρουμε μια καλή νίκη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button