ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βλέπει» τον Κριστιάν Ραμίρες

Η ονοματολογία καλά κρατεί. Εξάλλου, είναι μια διαδικασία που κάθε καλοκαίρι έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν… μπάλα σε πολλά «μέτωπα». Επιπλέον, ένα από αυτά αφορά τη θέση του αριστερού μπακ. Έτσι ένα ακόμα όνομα «έσκασε» σήμερα. «Βλέπει» τον Κριστιάν Ραμίρες.

Σενάρια για Ραμίρες

Ακόμη μια περίπτωση στο… τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Διότι στο εξωτερικό συνδέουν τον Ολυμπιακού με τον Κριστιάν Ραμίρες. Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ της Κράσνονταρ είναι στις… ακτίνες του Θρύλου. Ο 28χρονος παίκτης που είναι από το 2017 στη ρωσική ομάδα και έχει συμβόλαιο ως το 2025. Έτσι, με την κατάσταση που επικρατεί και τον παραγκωνισμό του ρωσικού ποδοσφαίρου, ο Ραμίρες εξέφρασε τη διάθεσή του να αποχωρήσει από το Κράσνονταρ. Ωστόσο στη ρωσική ομάδα δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση «ζεστοί» σε αυτό το ενδεχόμενο.

Τον «βλέπει» ο Ολυμπιακός!

Διότι είναι από τους παίκτες «κλειδιά» της ομάδας, Κατά συνέπεια, αν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα θα πρέπει να κάνει τις σχετικές διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους για τον παίκτη. Επιπλέον και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει δείξει το ενδιαφέρον για τον 28χρονο αριστερό μπακ. Συνεπώς το προσεχές διάστημα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μιας και θα ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποχωρήσει από την Κράσνονταρ. «Βλέπει» τον Κριστιάν Ραμίρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button