ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βγάλτε ΨΥΧΗ!!

Δεν μπορείς να πεις πολλά για τον 3ο τελικό. Βέβαια, ο κάθε “Ειδικός” θα εστιάσει σε κάποια πράγματα αλλά προσωπικά θα τα πω όσο πιο απλά γίνεται.

Στο ποδόσφαιρο για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις γκολ και στο μπάσκετ καλάθια. Και στις δύο περιπτώσεις όταν έχεις πρόβλημα σε αυτό τον τομέα νίκη δεν έρχεται .Απλά και όμορφα.  Στο πρώτο παιχνίδι που κέρδισε ο Ολυμπιακός, η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και ο Παναθηναϊκός αγχωμένος, σπάζοντας τα καλάθια. Στο δεύτερο παιχνίδι το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά το κακό τρίτο δεκάλεπτο έκρινε πολλά άσχετα αν ο Αναστόπουλος  έβαλε την τελική του πινελιά όμορφα και …χειρουργικά.

Στο τρίτο παιχνίδι,οι “Ερυθρόλευκοι” από ένα σημείο και πέρα έχασαν τον εαυτό τους. Δεν είχαν υπομονή, δεν είχαν λύσεις σε άμυνα και επίθεση, ενώ πολλές φορές βλέπαμε κάτι επιθέσεις  που ήταν σχεδιασμένες, που λεει και ο φίλος μου ο Τόλης ο Κοτζιάς, σε σουβλατζίδικο στην Καλλιθέα. Μερικές φορές νιώθω ότι ο Σπανούλης έχει το άγχος να πάρει ένα ματς μόνος του.  Δεν χρειάζεται Βασίλη μου και δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα.  Αντίθετα,μπορείς να τους καθοδηγήσεις όλους σωστά γιατί από τον πάγκο ΔΕΝ….Ο Καημένος ο Στρέλνιεκς θα πάθει ψυχολογικά με αυτά που βιώνει. Ο Μιλουτίνοφ φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες, ο Μακ Λίν  μέτριος, ο Πρίντεζης δεν πατάει καλά , ο Μάντζαρης έμεινε στο πρώτο παιχνίδι , Παπαπέτρου και Παπανικολάου χάνονται και ειδικα ο πρώτος μέσα στο κακό ροτέισον του προπονητή.

Πέρα απο τα αγωνιστικά οι Πειραιώτες άφησαν να μπει στο μυαλό τους και  το κομμάτι διαιτησία.  Η οποία και πάλι ήταν ..χειρουργική. Είδαμε τον Σπανούλη να έχει τέσσερα φάουλ , είδαμε τους παίκτες του Ολυμπιακού σε κάποιες επιθέσεις να τρώνε ξύλο και οι διαιτητές να κοιτάνε ενώ σε αντίθετη περίπτωση κάθε επαφή ήταν και φάουλ .  Τα έχουμε δει και τα ξέρουμε.

Και μεταξύ μας δεν βλέπω και τίποτα καλύτερο στο ΣΕΦ. Αν δεν συνέλθουν ΟΛΟΙ και αν δεν βάλουν σκοπό να δείξουν ποιός είναι ο Ολυμπιακός ας δούν τον Θοδωρή Βλάχο και την ομιλία του πριν τον τελικό, ας πάρουν μαθήματα ηρεμίας από τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button