ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βεζένκοφ: «Το βραβείο ανήκει σε όλους»

Αν και πλέον είναι στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ο Σάσα Βεζένκοφ εξακολουθεί και λαμβάνει διακρίσεις για την περασμένη σεζόν. Διότι πήρε πολλά ατομικά βραβεία. Βέβαια, ένα από αυτά ήταν και του MVP στη Basket League. Βεζένκοφ: «Το βραβείο ανήκει σε όλους».

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ

Ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς έστειλε από την Καλιφόρνια το δικό του, ευχαριστήριο μήνυμα για τη βράβευση. Ειδικότερα ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν για να πάρω αυτά τα βραβεία. Αλλά πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τον προπονητή, τους συμπαίκτες. Όπως και όλο τον οργανισμό που ήταν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα εκεί. Για να μας βοηθούν και να κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη κι ευχάριστη».

Βεζένκοφ: «Το βραβείο ανήκει σε όλους»

Στη συνέχεια, ο Σάσα σχολίασε: «Ήταν μια έντονη σεζόν με πολλά συναισθήματα. Αλλά κερδίσαμε και τους τρεις εγχώριους τίτλους. Επίσης παλέψαμε, ήμασταν πάντα ενωμένοι και χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι τώρα. Τους ευχαριστώ! Διότι το βραβείο ανήκει σε όλους και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μακριά από ακρότητες, τοξικότητα, βία και μόνο χαμόγελα στις εξέδρες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button