ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βεζένκοφ: «Στόχος μας όλα τα τρόπαια»

O Σάσα Βεζένκοφ διανύει τις πρώτες του ημέρες στον Ολυμπιακό  και περιμένει πως και πως να ξεκινήσει η ομάδα τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο  sport.bnt.bg εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιλογή να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Πειραιά, για την συνεργασία με τον Μπλατ αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

«Ξέρω πολύ κόσμο στην Αθήνα. Διαφορετική πόλη, μεγαλύτερη από τη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα»

Για το αν μίλησε στο τηλέφωνο με τον Μπλατ πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, τόνισε:

«Ναι, δύο φορές μιλήσαμε. Μου είπε τι περιμένει από μένα, τι σκέφτεται για την ομάδα. Όταν σε καλεί ένα τέτοιο όνομα, σαν τον Μπλατ, που έχει προπονήσει τον Λεμπρόν Τζέιμς και που έχει κερδίσει Euroleague και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η απόφαση είναι πιο εύκολη».

Για τους στόχους του Θρύλου, είπε:

«Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα και τα τρία τρόπαια, κανείς δεν το αρνείται. Το καλό είναι, ότι υπάρχει ένας κορμός Ελλήνων παικτών που παίζουν πολλά χρόνια στην ομάδα, κάτι που θα βοηθήσει και στην προσαρμογή των νέων παικτών. Είμαι χαρούμενος και έτοιμος για τη νέα αυτή πρόκληση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button